Pucharek jogurtowo-jabłkowy
Mały jogurt naturlny(najlepiej gęsty)
1 jabłko
łyzka siekanych orzechów włoskich
1 łyżeczka płynnego miodu
szczypta cynamonu
Składniki układać naprzemiennie
jogurt,jabłka ,orzechy
na koniec jabłka ,posypać cynamonem
i polać miodem
1 porcja 283 kcal
Przepis z książki" Posiłki do 300 kcal"
Olimp media
o mniam !
OdpowiedzUsuńSama podobny ostatnio robiłam ale z płatkami musli i truskawkami ^^
Zapraszam do mnie ♥
Witam ponownie,
OdpowiedzUsuńdziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w moim sondażu :) Dzięki Waszym 381 ankietom, udało mi się napisać w zeszłym roku pracę magisterską i obronić ją z wynikiem bardzo dobrym. W tym roku na podstawie udzielonych przez Was odpowiedzi powstała książka "Blogi kulinarne - pyszna historia Internetu". Zapraszam wszystkich do lektury! :) http://wydaje.pl/e/blogi-kulinarne-pyszna-historia-internetu